KÖPVILLKOR

Betalningsvillkor

Betalning sker med Paypal eller kort via iZettle

Vid mailbeställning så invänta returmail med information och summa: Betalas via Swish 1231824739 eller via din bank till vårt postgirokonto 808577-1. Använd ditt ordernummer som betalningsreferens. Kvitto skickas till din mobil eller mail. Din order kommer att skickas när vi ser betalningen på kontot.

Fraktkostnad

– Paket skickas till en fast kostnad av 55 kr (Skickas enbart inom Sverige)
– När du hämtar dina produkter på EnergiMagasinet i Nybro blir det ingen fraktavgift. SMS eller mailavisering skickas till dig när produkterna finns för avhämtning.

Fraktsätt

Ditt paket kommer att skickas med Postnord.

Leverans

Leverans sker inom 10 dagar. Är någon produkt restad så kan vi invänta den någon dag eller två, annars skickas ditt paket så fort vi har möjlighet.

Moms

Gällande mervärdesskatt ingår på samtliga varor.

Reklamationer

Ångerrätt

Om du ångrar hela eller delar av ditt köp inom 14 dagar från det att produkterna levererats kan du skicka varorna i retur. Tag alltid kontakt med oss snarast om du ångrar ditt köp. Vid byte/retur av varan står du för returfrakt och transportrisk. Om du skickar tillbaka varor sker återbetalningen av pengarna ca 2 veckor efter att vi mottagit varorna. Returnerade varor ska vara oanvända och i orginalförpackning. Sedan vi fått tillbaka varan och konstaterat att den inte är skadad betalar vi tillbaka vad du betalat för den. Vid eventuell tvist följer vi allmänna reklamationsnämdens rekommendation.

Returer

Vid felexpediering ta kontakt med oss via telefon eller e-post inom en vecka.

Integritetspolicy

Här kan du få information om hur vi samlar in och behandlar dina personuppgifter genom din användning av vår webbplats Yvonnelarsen.se, inklusive information du kan ge via vår webbplats när du köper en produkt eller tjänst, anmäler dig till vårt nyhetsbrev eller delta i en prisspel eller tävling.

Genom att ge oss dina uppgifter garanterar du oss att du är över 18 år.

yvonnelarsen.se är den som är ansvarig för för dina personuppgifter (hänvisas till som ”vi”, ”oss” eller ”våra” i denna personskyddskod).

Kontaktuppgifter

Våra fullständiga detaljer är:

Fullständigt namn på juridisk person:

SMAYL SVERIGE AB
EnergiMagasinet • yvonnelarsen.se

Engshyttegatan 12
382 30 Nybro

Org.nr: 559072-7375